Vastgoed

Panden

Rechtstreeks vastgoed – onze highlights

Filter by Category
St Christopher's place, Case Study Real Estate, UK

St. Christopher’s Place

St. Christopher's Place, centraal gelegen in de Londense wijk West End, één straat verwijderd van Oxford Street. Deze unieke vastgoedinvestering bestaat uit 172 verhuurbare eenheden verspreid over 40 panden, met gemengd gebruik: winkelruimte, vrije tijd, huisvesting en kantoorruimte.
Strandkai, Real Estate Case Study, German

Strandkai, Hamburg

Op de laatste toplocatie in HafenCity worden in totaal zo'n 500 appartementen gebouwd (zowel huur als koop).
France Corbas Lyon

Corbas, Lyon

Als speculatieve herontwikkeling van een verontreinigd voormalig industrieterrein (brownfield) is de eerdere bebouwing gesloopt en vervangen door een modern cross-docking-distributiecentrum voor de laatste fase van de logistieke keten, namelijk leveringen in het stadscentrum van Lyon.
Uberblick, Real Estate Case Study, Germany

Forum-Office, Bremen

Ontwikkelingsplannen voor een nieuwe wijk in Bremen met ruim 20 hectare en een totaal volume van zo'n EUR 700 miljoen.
Dubail Boutique Rolex Champs Elysées

71-73 Avenue des Champs-Elysées, Paris

Een ultra-core vastgoedinvestering in het hart van het Parijse centrale zakendistrict, aan de Avenue des Champs-Elysées, dat bekendstaat als een van de populairste winkelgebieden ter wereld.
Copenhagen Vimmelskaftet 46-48

Vimmelskaftet 46-48, Kopenhagen

Dit pand heeft façades en ingangen aan de Strøget-straat, de drukstbezochte winkelstraat van Kopenhagen, en het ligt in de buurt van de flagshipstore van Zara en de nieuwe Uniqlo-winkel.
The Hague

Paviljoensgracht 1-3, Den Haag

Dit pand is gelegen in het centrum van Den Haag, met alle voorzieningen op loopafstand. Den Haag is de op twee na grootste stad van Nederland en er heerst een flink tekort aan kwaliteitswoningen.
Lisbon Liberdade 108

Liberdade 108, Lissabon

Dit pand is gelegen in Lissabon, de hoofdstad van Portugal. Avenida de Liberdade is een geliefde straat voor kantoren en is ook een drukbezochte winkelstraat voor luxemerken.
Madrid Calle Serrano 30

Calle Serrano 30, Madrid

Dit pand is gevestigd in de Calle Serrano in Madrid, een erg populaire straat in de Salamanca-wijk, en wordt tot de duurste straten van Spanje gerekend.
Brussels Boulevard Waterloo 38

Waterloolaan 38, Brussel

Dit pand is pal aan de Waterloolaan gevestigd, dé luxe winkelstraat in het centrum van Brussel, en is omringd door merken als Bulgari, Armani en Hermès.
France Bassens Bordeaux

Bassens, Bordeaux

Dit ontwikkelingsproject is gelegen in het belangrijkste noordelijke logistieke hart van Bordeaux, pal naast de haven en het stadscentrum, dat voornamelijk voor last-mile-distributie wordt gebruikt.
France Pars 50 rue Faubourg St Honore

50 Faubourg Saint-Honoré, Parijs

Dit pand is gevestigd aan de belangrijkste as voor luxewinkels in het 8e arrondissement van Parijs. Populaire bezienswaardigheden (zoals de Opera Garnier en het Louvre) liggen op een steenworp afstand.
Meer panden bekijken

Belangrijke informatie

Alleen voor professionele klanten en/of equivalente types beleggers in uw rechtsgebied (niet te gebruiken voor, of te overhandigen aan particuliere beleggers). Voor marketingdoeleinden. De informatie hierboven is uitsluitend ter informatie bedoeld en kan in geen geval worden beschouwd als leidraad of investeringsadvies. Het vormt geen aanbod of uitnodiging tot een opdracht om effecten of andere financiële instrumenten te kopen of te verkopen, noch om investeringsadvies of investeringsdiensten te verstrekken.

Investeren brengt risico’s met zich mee, onder meer het risico uw inleg te verliezen. Uw vermogen loopt risico. Het marktrisico kan consequenties hebben voor een specifiek bedrijf, sector van de economie, branche of voor de markt als geheel. De waarde van investeringen is niet gegarandeerd. Het is dan ook mogelijk dat investeerders het bedrag dat zij hebben belegd niet terugkrijgen. Investeren op de internationale markten gaat gepaard met bepaalde risico’s en een zekere volatiliteit als gevolg van politieke of economische ontwikkelingen, schommelingen in de wisselkoersen en afwijkende financiële en boekhoudkundige normen. Beleggen in vastgoed brengt onder meer de volgende risico’s met zich mee: (i) daadwerkelijke opbrengsten van exploitatie; (ii) rente; (iii) beschikbaarheid en kosten van financiering; (iv) economisch klimaat en marktomstandigheden; (v) verwachte uitstapdatum; (vi) scherpere stijgingen van kosten voor materialen en diensten dan in prognoses; (vii) overmacht (zoals aanslagen, extreme weersomstandigheden, aardbevingen, oorlog); (viii) wanverhoudingen tussen vraag en aanbod; (ix) wisselkoersschommelingen; (x) gerechtelijke procedures en geschillen naar aanleiding van investeringen samen met joint-venture-partners of derden; (xi) wijzigingen in bestemmingsplannen of andere regelgeving; (xii) niet in staat zijn de noodzakelijke vergunningen en licenties te verkrijgen; (xiii) concurrentie; en (xiv) wijzigingen in belastingwetgeving en fiscale behandelingen en weigering van belastingposities. 

De waarde van rechtstreeks aangehouden vastgoedobjecten is gebaseerd op de mening van de taxateur en wordt periodiek opnieuw geëvalueerd. Bovendien kunnen dergelijke objecten illiquide zijn: als de beleggers in het Fonds hun deelbewijzen in grote volumes of voor langere tijd terug laten kopen, kan de beheerder genoodzaakt zijn om vastgoedobjecten tegen een lagere prijs dan de marktwaarde te verkopen, wat ook ongunstige gevolgen heeft voor de waarde van uw belegging.  

De genoemde standpunten komen overeen met de visie op de vermelde datum, kunnen veranderen als de situatie op de markt of elders verandert en wijken mogelijk af van de standpunten van andere aan Columbia Threadneedle Investments (Columbia Threadneedle) gelieerde of verwante bedrijven of medewerkers. De daadwerkelijke portefeuilles of investeringsbeslissingen van Columbia Threadneedle en gelieerde ondernemingen, zowel voor eigen rekening als namens klanten, zijn niet per se in overeenstemming met de standpunten uit dit document. Deze informatie is niet bedoeld als investeringsadvies en houdt geen rekening met de individuele situatie van iedere investeerder. Bij investeringsbeslissingen zijn de individuele financiële behoeften en doelstellingen, de investeringshorizon en de risicotolerantie van investeerders altijd van doorslaggevend belang. De vermelde activaklassen zijn mogelijk niet geschikt voor iedere belegger. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst en ook prognoses mogen niet als garanties worden beschouwd. De bovenstaande informatie is niet gecontroleerd door een toezichthouder. 

In het VK: Uitgegeven door Threadneedle Asset Management Limited (nr. 573204) en/of Columbia Threadneedle Management Limited (nr. 517895), beide ingeschreven in Engeland en Wales. Er is in het VK vergunning aan verleend door en ze staan daar onder toezicht van de Financial Conduct Authority.
In de EER: Uitgegeven door Threadneedle Management Luxembourg S.A., dat is ingeschreven in het Registre de Commerce et des Sociétés (Luxembourg) onder nr. B 110242 en/of Columbia Threadneedle Netherlands B.V., dat onder toezicht staat van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM) en ingeschreven is onder nr. 08068841.
In Zwitserland: Gepubliceerd door Threadneedle Portfolio Services AG, statutair gezeteld in Claridenstrasse 41, 8002 Zürich, Zwitserland.
In het Midden-Oosten: De bovenstaande informatie wordt verspreid door Columbia Threadneedle Investments (ME) Limited, dat onder toezicht staat van de Dubai Financial Services Authority (DFSA). Deze informatie is niet bedoeld als financieel advies en is uitsluitend bestemd voor personen met voldoende kennis van beleggen die voldoen aan de criteria van de toezichthouder om te kunnen worden beschouwd als een Professional Client of als Market Counterparty. Andere personen mogen zich er niet op baseren. De bovenstaande informatie en alle andere op een later tijdstip aan u verstrekte of gegeven inlichtingen of opinies zijn strikt vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor gebruik door personen die bij de presentatie aanwezig waren. Dit document en de inhoud ervan mogen niet zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van CTIME in welke vorm dan ook worden gekopieerd of aan derden worden doorgegeven. Door dit presentatiedocument in ontvangst te nemen, stemt u ermee in dat het noch geheel, noch gedeeltelijk mag worden gekopieerd of gereproduceerd en verbindt u zich ertoe de inhoud ervan aan niemand anders bekend te maken.
In Hongkong: Uitgegeven door Threadneedle Portfolio Services Hong Kong Limited 天利投資管理香港有限公司. Unit 3004, Two Exchange Square, 8 Connaught Place, Hongkong, waaraan de Securities and Futures Commission (de “SFC”) vergunning heeft verleend voor het uitvoeren van gereglementeerde activiteiten van het Type 1 (CE: AQA779). In Hongkong geregistreerd onder de Companies Ordinance (Chapter 622), nr. 1173058.
In Singapore: Uitgegeven door Threadneedle Investments Singapore (Pte.) Limited, 3 Killiney Road, #07-07, Winsland House 1, Singapore 239519, dat in Singapore onder toezicht staat van de Monetary Authority of Singapore conform de Securities and Futures Act (Chapter 289). Ingeschreven onder nummer: 201101559W. Deze advertentie is niet beoordeeld door de Monetary Authority of Singapore.
In Australië: Uitgegeven door Threadneedle Investments Singapore (Pte.) Limited \[“TIS”], ARBN 600 027 414. Met betrekking tot de financiële diensten die het verleent, is TIS vrijgesteld van de vereiste te beschikken over een Australische vergunning voor financiële dienstverlening aan wholesaleklanten in Australië uit hoofde van de Corporations Act 2001 (Cth) en Class Order 03/1102. De bovenstaande informatie dient in Australië uitsluitend te worden verstrekt aan “wholesaleklanten”, zoals gedefinieerd in Section 761G van de Corporations Act. TIS staat in Singapore onder toezicht van de Monetary Authority of Singapore (registratienummer 201101559W) conform de Securities and Futures Act (Chapter 289), die afwijkt van de Australische wetgeving.
Columbia Threadneedle Investments is de wereldwijde handelsnaam van alle onderdelen van de groep Columbia en Threadneedle.